Nieuwsbrief


De eerste maanden van 2013 zijn weer achter de rug ..een nieuw jaar dat voor ons allen in het teken zal staan van uitdagingen. Uitdagingen ga je het beste samen aan … dat geeft het beste resultaat voor alle partijen. De komende maanden hebben we weer diverse activiteiten op de agenda staan die inspiratie, inzicht en ook heel veel plezier kunnen geven . Om een planning te kunnen maken sturen wij u een kort overzicht van een aantal activiteiten. Ziet u een leuke …schroom niet om even te bellen of te mailen om u aan te melden.


U treft hier geen reguliere producttrainingen aan … de wens voor een training ontvangen wij graag van u persoonlijk zodat we deze op het meest gunstige moment voor u kunnen inplannen. Dus als u een specifieke producttraining vrijblijvend wil volgen is een kort contact voldoende om dat in orde te maken. Het kan gaan om compleet nieuwe discipline, maar ook een korte opfris over uw huidige lijn behoort tot de mogelijkheden.


Een korte toelichting :

Franse dagen: Deze dagen zijn voor iedereen die met Jean D' Estrées werkt. Onder leiding van de franse trainster uit parijs worden nieuwe lijnen en technieken besproken. Aangezien het hier een uitgesteld evenement betreft zijn er nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Graag telefonisch aanmelden!


Inloopdagen: Even geheel vrijblijvend alle noviteiten bekijken, voordeel halen en natuurlijk even bijkletsen in een relaxte sfeer. Op deze dagen staan alle ruimtes weer van de Beauty Hoeve open om te genieten van inspiratie en noviteiten voor het voorjaar en de zomer. Aanmelden is niet nodig maar is wel handig als u even persoonlijk zaken wil bespreken. Natuurlijk hopen wij op u komst!


Bodysugaring: Een complete cursus hoe met deze vorm van harsen te werken. In samenwerking met Cosmijn wordt er een cursus aangeboden van 2 dagen. Alle technieken komen aan bod en de training wordt afgesloten met een officieel certificaat! Cursus inclusief complete startset ( heather & producten) zorgen ervoor dat u direct in uw eigen salon hiermee aan de slag kan. De cursus kost € 450,00 excl. Btw.


Echo2 event: speciale dag voor iedereen die met dit systeem werkt of wil gaan werken. Nieuwe behandelingen, tips en meer mogelijkheden met het huidige programma zullen de revue passeren. Onmisbaar voor de echte zuurstofliefhebbers!


Marketingevent: Voor iedereen een uitgelezen kans om een stukje kennis op te doen rond actuele zaken en hoe de diverse producten en merken hierop kunnen inspringen. Tijdens dit evenement zal ook u uitgedaagd worden om eens anders tegen uw eigen acties aan te kijken. Onmisbaar, leuk en geheel gratis voor onze cliënten.


U ziet … er gaat weer genoeg gebeuren. Aanvullende informatie over de diverse evenementen zal in de komende weken verder worden uitgewerkt. Op de achterzijde van dit schrijven treft u de verschillende data aan zodat deze al gepland kunnen worden en we zien uw deelname aan een (of alle) evenementen met plezier tegemoet.


Voor vragen en /of aanvullende informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag verder.


Met vriendelijke groeten,


Team PPI & FUN4SKIN