homepage
De boerderij in Garderen

Welkom bij Plus Products International BV

Beauty is our daily passion


Plus Products International, ook in de markt bekend als PPI., is een typisch familiebedrijf dat opgericht is in 1991 door Aly van Plateringen. Haar expertise en kennis van huidverzorging vormden de basis van ons bedrijf. Pure passie omgezet in prachtige producten en behandelingen voor de schoonheidsspecialist.


In de afgelopen 20 jaar heeft PPI zich ontwikkeld tot een totaal partner voor iedereen die beroepsmatig met huidverzorging te maken heeft. Met mooie merken als REVEBEL Cosmetica uit Italiƫ, ECHO 2 Plus zuurstofbehandelingen uit Amerika en Neuners kruidenproducten uit Oostenrijk, aangevuld met een uitgekiende selectie serviceartikelen ,maken dat wij alles in huis om een optimale ondersteuning te bieden.


Persoonlijke aandacht is het sleutelwoord voor onze manier van werken. Wij hebben geen klanten maar partners die we graag ondersteunen met meer dan een product alleen. Ieder bedrijf heeft tenslotte zijn eigen dynamiek, ook die van u. En juist het kunnen begrijpen en inleven in deze dynamiek zorgen ervoor dat u op maat gemaakte oplossingen van ons mag verwachten.


In onze riante beautyhoeve VELUW HUL is er ruimte voor trainingen, evenementen en directe ondersteuning op gebieden als marketing en persoonlijke ontwikkeling. Neem een kijkje in onze wereld, hier op de site of tijdens een persoonlijke afspraak in onze beautyhoeve. We ontvangen u graag voor kennismaking, inspiratie en motivatie.